logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SERY SUSZONE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Małgorzata Majcher, Kamila Myszka, Anna Grygier, Marta Bijacik
Tytuł: Charakterystyka kluczowych związków zapachowych w serze suszonym podlaskim wytwarzanym metodą tradycyjną
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2016, t. 10, z. 3, art. 33, bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_10_33.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu
Polskie słowa kluczowe: sery suszone ; ser Podlaski ; kluczowe związki zapachowe ; GCO ; GC × GC-TOFMS
Angielskie słowa kluczowe: Podlaski dried cheese ; key odorants ; GCO ; GC × GC-ToFMS
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP