logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SER PLEŚNIOWY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Ser pleśniowy w chrupiącej panierce
Źródło: Bydło. - 2014, nr 6, s. 51, il.
p-ISSN: 1895-2801
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; ser pleśniowy ; przepisy kulinarne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Romualda Danków, Jan Pikul, Jacek Wójtowski, Dorota Cais-Sokolińska
Tytuł: Effect of packaging systems on the quality and self-life of the Rokpol type mould cheese from goat milk
Źródło: Arch. Tierz.-Arch. Anim. Breed. - 2006, vol. 49, spec. iss., s. 214-218, bibliogr.
p-ISSN: 0003-9438
Uwagi: Tytuł zeszytu: International Symposium "The Strategies of Animal Production in the Aspect of Environment Protection", Lublin, Poland, 1st - 2nd June 2006
Polskie słowa kluczowe: mleko kozie ; produkty mleczne ; ser pleśniowy ; ser Rokpol ; systemy pakowania ; jakość
Angielskie słowa kluczowe: goat ; milk ; mould cheese ; packaging systems ; quality
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.518
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP