logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RYNEK ŻYWNOŚCI EKOLOGICZNEJ
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2010
Autorzy: Joanna Smoluk-Sikorska
Tytuł: The condition of organic farming and market of its products in the European Union
Tytuł równoległy: Stan rolnictwa ekologicznego i rynku jego produktów w Unii Europejskiej
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2010, 4 (18), s. 87-95, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 kwietnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: rolnictwo ekologiczne ; regulacje prawne ; wsparcie finansowe ; rynek żywności ekologicznej ; Unia Europejska
Angielskie słowa kluczowe: organic farming ; legal regulations ; financial support ; market of organic food ; European Union
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Władysława Łuczka-Bakuła
Tytuł: Percepcja żywności ekologicznej przez konsumentów
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2005, t. 7, z. 8, s. 164-170, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: konsumenci ; żywność ekologiczna ; rynek żywności ekologicznej
Angielskie słowa kluczowe: consumer ; organic food ; organic food market
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 1.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP