logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RODZAJE CZEKOLAD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Julia Olechnowicz, Halina Staniek
Tytuł: Ocena zawartości wybranych pierwiastków w różnych rodzajach czekolad
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 70-77, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 2451-0769 e-ISSN: 2451-0777
Uwagi: Publikacja dostepna również online [Dostęp: 25 lipca 2017].
Polskie słowa kluczowe: czekolada ; rodzaje czekolad ; pierwiastki ; zawartość
Angielskie słowa kluczowe: chocolate ; types of chocolates ; elements ; content
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP