logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RABARBAR
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2017
Autorzy: Jolanta Gawałek, Ewa Domian
Tytuł: Ocena zmian barwy suszonych rozpyłowo soków z rabarbaru
W: Owoce, warzywa, grzyby - innowacje w surowcach i przetwórstwie : X Ogólnopolska Naukowa Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Nieborów 25-26 maja 2017.
Adres wydawniczy: Skierniewice : Instytut Ogrodnictwa, 2017
Szczegóły: s. 52
ISBN: 978-83-89800-91-6
Polskie słowa kluczowe: suszenie rozpyłowe ; rabarbar ; suszone soki rabarbarowe ; barwa
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2017
Autorzy: Krzysztof Przybył, Jolanta Gawałek
Tytuł: Zastosowanie modelowania neuronowego do wyznaczenia deskryptorów obrazu wybranych cech proszków z rabarbaru
W: Owoce, warzywa, grzyby - innowacje w surowcach i przetwórstwie : X Ogólnopolska Naukowa Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Nieborów 25-26 maja 2017.
Adres wydawniczy: Skierniewice : Instytut Ogrodnictwa, 2017
Szczegóły: s. 30
ISBN: 978-83-89800-91-6
Polskie słowa kluczowe: proszki owocowe ; komputerowa analiza obrazu ; sztuczne sieci neuronowe ; rabarbar
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2009
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Warzywo czy owoc?
Źródło: Agrotechnika. - 2009, nr 6, s. 60-61, il.
p-ISSN: 1732-2634
Polskie słowa kluczowe: warzywa wieloletnie ; rabarbar ; właściwości ; potrawy z rabarbaru ; przepisy kulinarne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2006
Autorzy: Barbara Frąszczak
Tytuł: Porady praktyczne - pierwsze nowalijki
Źródło: Działkowiec. - 2006, nr 4 (668), s. 41, il.
p-ISSN: 0137-7930
Polskie słowa kluczowe: warzywa ; nowalijki ; szpinak ; pietruszka naciowa ; jarmuż ; rabarbar ; szparagi ; estragon ; lubczyk ; warzywa cebulowe
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP