logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRZETWORY Z MIĘSA DROBIOWEGO
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Jerzy Stangierski, Grzegorz Leśnierowski
Tytuł: Mięso drobiowe i jego przetwory
W: Żywność prozdrowotna : Składniki i technologia / Red. Janusz Czapski, Danuta Górecka.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014
Szczegóły: s. 350-359, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-730-1
Liczba arkuszy: 0,67
Polskie słowa kluczowe: żywność prozdrowotna pochodzenia zwierzęcego ; mięso drobiowe ; przetwory z mięsa drobiowego
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2011
Autorzy: Jerzy Stangierski, Grzegorz Leśnierowski
Tytuł: Mięso drobiowe i jego przetwory
W: Towaroznawstwo żywności pochodzenia zwierzęcego / Pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka.
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 poszerz. uzup.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Szczegóły: s. 291-309, il., bibliogr.
ISBN: 83-7160-643-4
Liczba arkuszy: 1,18
Polskie słowa kluczowe: mięso drobiowe ; przetwory z mięsa drobiowego ; jakość
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP