logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRZETWÓRSTWO WARZYW
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2007
Autorzy: Mikołaj Knaflewski
Tytuł: Wiadomości wprowadzające
W: Ogólna uprawa warzyw / pod red. Mikołaja Knaflewskiego.
Adres wydawniczy: Poznań : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 2007
Szczegóły: s. 13-30, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-09-01025-8
Polskie słowa kluczowe: warzywnictwo ; produkcja warzyw ; spożycie żywności ; przetwórstwo warzyw ; warzywa ; wartość odżywcza
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Róża Biegańska-Marecik, Janusz Czapski, Patrycja Błaszczyk
Tytuł: Określenie wpływu odmiany i procesu technologicznego na występowanie smaku gorzkiego w buraku ćwikłowym
W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006.
Adres wydawniczy: Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2006
Szczegóły: s. 122
ISBN: 83-7421-075
Polskie słowa kluczowe: warzywa ; burak ćwikłowy ; odmiany roślin ; przetwórstwo warzyw ; smak gorzki ; występowanie
Charakt. formalna: POS
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP