logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRZETWÓRSTWO DOMOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2010
Autorzy: Danuta Kołożyn-Krajewska, Józef Korczak
Tytuł: Mikroorganizmy w przetwórstwie domowym i technologii potraw
W: Mikroorganizmy w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Zdzisławy Lubudzisz.
Inf. o wydaniu: Wyd. 3.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010
Szczegóły: s. 67-80, il.
ISBN: 978-83-7160-585-7
Polskie słowa kluczowe: przetwórstwo żywności ; przetwórstwo domowe ; technologia potraw ; mikroorganizmy ; wykorzystanie
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Danuta Kołożyn-Krajewska, Józef Korczak
Tytuł: Mikroorganizmy w przetwórstwie domowym i technologii potraw
W: Mikroorganizmy w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Zdzisławy Lubudzisz.
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 popr.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2006
Szczegóły: s. 67-80, il.
ISBN: 83-7160-421-1
Polskie słowa kluczowe: przetwórstwo żywności ; przetwórstwo domowe ; technologia potraw ; mikroorganizmy ; wykorzystanie
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP