logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRZEKĄSKI
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2014
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Imprezowe przekąski
Źródło: Agrotechnika. - 2014, nr 1, s. 86-87, il.
p-ISSN: 1732-2634
Polskie słowa kluczowe: przepisy kulinarne ; karnawał ; przekąski ; żywienie człowieka
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/5
Rok: 2013
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Babeczki, roladki i inne przekąski
Źródło: Agrotechnika. - 2013, nr 1, s. 58-59, il.
p-ISSN: 1732-2634
Polskie słowa kluczowe: przepisy kulinarne ; karnawał ; przekąski ; żywienie człowieka
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/5
Rok: 2013
Autorzy: Małgorzata Gumienna, Małgorzata Lasik-Kurdyś, Sylwia Mildner-Szkudlarz, Zbigniew Czarnecki, Jacek Nowak
Tytuł: Influence of biotechnological treatment on bioactive components and nutrients in raw materials and pasta products obtained
W: EuroFoodChem XVII : May 07-10, 2013 Istanbul, Turkey, Book of Abstracts / Ed. by Hamit Köksel.
Adres wydawniczy: Ankara : Hacettepe University, 2013
Szczegóły: s. 395
ISBN: 978-605-63935-0-1
Polskie słowa kluczowe: fermentacja ; bób ; Lactobacillus plantarum ; przekąski
Angielskie słowa kluczowe: fermentation ; broad bean ; Lactobacillus plantarum ; snacks
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
4/5
Rok: 2013
Autorzy: Anna Malinowska
Tytuł: Ocena punktowa produktów spożywczych : Przekąski zbożowo-owocowe i batoniki
Źródło: Food Forum. - 2013, nr 2, s. 162-171, il.
p-ISSN: 2299-6346
Polskie słowa kluczowe: wartość odżywcza żywności ; ocena punktowa żywności ; przekąski
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/5
Rok: 2011
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Magdalena Człapka-Matyasik
Tytuł: Evaluation of the antiradical potential of fruit and vegetable snacks
Tytuł równoległy: Potencjał przeciwrodnikowy przekąsek z owoców i warzyw
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2011, 10 (1), s. 61-72, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 sierpnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: przeciwutleniacze ; DPPH ; ABTS+ ; owoce ; polifenole ; rodniki ; przekąski ; warzywa
Angielskie słowa kluczowe: antioxidant ; DPPH ; ABTS+ ; fruits ; polyphenols ; radicals ; snacks ; vegetables
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP