logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRZEDSIĘBIORSTWA PIEKARNICZE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2018
Autorzy: Małgorzata Dolata, Barbara Hadryjańska, Mariusz Malinowski
Tytuł: Kształtowanie konkurencyjności w przedsiębiorstwach branży piekarniczej według kryterium wielkości
Źródło: Zesz. Nauk. Politech. Śl., Organ. Zarz. - 2018, z. 128, s. 77-87, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1641-3466
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 8 maja 2019].
Polskie słowa kluczowe: przedsiębiorstwa piekarnicze ; konkurencyjność ; czynniki wewnętrzne ; czynniki zewnętrzne
Angielskie słowa kluczowe: baking companies, ; competitiveness ; internal factors ; external factors
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 11.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2016
Autorzy: Małgorzata Dolata, Barbara Hadryjańska
Tytuł: Wewnetrzne czynniki determinujące konkurencyjność przedsiębiorstw branzy piekarniczej
Źródło: Ekon. Organ. Przeds. - 2016, 11 (802), s. 74- 84, il., bibliogr., streszcz., summ.
p-ISSN: 0860-6846
Polskie słowa kluczowe: konkurencyjność ; wewnętrzne czynniki konkurencyjności ; przedsiębiorstwa piekarnicze
Angielskie słowa kluczowe: competitiveness ; internal factors of competitiveness ; baking companies
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2016
Autorzy: Barbara Hadryjańska, Małgorzata Dolata
Tytuł: Wybrane czynniki konkurencyjności przedsiębiorstw rolno-spożywczych na przykładzie branży piekarniczej
Źródło: Ekon. Organ. Przeds. - 2016, 8 (799), s. 30-40, il., bibliogr.
p-ISSN: 0860-6846
Polskie słowa kluczowe: konkurencyjność ; czynniki konkurencyjności ; przedsiębiorstwa piekarnicze
Angielskie słowa kluczowe: competitiveness ; factor of competitiveness ; baking companies
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP