logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PROMOWANIE ZDROWEJ ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Grzegorz Lesnierowski, Jerzy Stangierski
Tytuł: What's new in chicken egg research and technology for human health promotion? - A review
Źródło: Trends Food Sci. Technol. - 2018, vol. 71, January 2018, s. 46-51, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0924-2244
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: jaja kurze ; zdrowie człowieka ; żywność funkcjonalna ; żywność prozdrowotna ; substancje bioaktywne ; promowanie zdrowej żywności
Angielskie słowa kluczowe: chicken egg ; human health ; nutritious food ; bioactive ingredient ; health promoting function
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 8.519
Punktacja MNiSW: 50.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP