logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PROGNOZOWANIE MIKROBIOLOGICZNE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Agata Lasik, Tomasz Szablewski, Renata Cegielska-Radziejewska, Łukasz Tomczyk, Jan Zabielski
Tytuł: Wykorzystanie mikrobiologii prognostycznej dla oceny bezpieczeństwa mikrobiologicznego wyrobów mięsnych
W: II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej : "25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej", Poznań 5. lutego 2016, Materiały konferencyjne / Red. Joanna Le Thanh-Blicharz, Jacek Lewandowicz.
Adres wydawniczy: Poznań : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Wielkopolska; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, 2016
Szczegóły: s. 31
Polskie słowa kluczowe: bezpieczeństwo żywności ; prognozowanie mikrobiologiczne ; wyroby mięsne
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2009
Autorzy: Tomasz Szablewski, Renata Cegielska-Radziejewska, Anna Kaczmarek, Jan Zabielski
Tytuł: Prognozowanie bezpiecznego okresu trwałości farszu do produkcji pasztetu
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2009, t. 3, z. 4, art. 124, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_3_124.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: farsz ; pH ; patogeny ; prognozowanie mikrobiologiczne
Angielskie słowa kluczowe: liver pate ; pH ; pathogens ; predictive microbiology
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP