logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRODUKTY ZWIERZĘCE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2013
Autorzy: Karolina Pawlak
Tytuł: Pozycja konkurencyjna głównych producentów i eksporterów produktów pochodzenia zwierzęcego w handlu wewnątrzwspólnotowym
Źródło: Rocz. Ekon. Kuj.-Pom. Szk. Wyż. Bydg. - 2013, nr 6, s. 333-349, bibliogr.
p-ISSN: 1899-9573
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 6 grudnia 2013].
Polskie słowa kluczowe: pozycja konkurencyjna ; przewagi komparatywne ; produkty zwierzęce ; eksport ; import ; Unia Europejska ; handel wewnątrzwspólnotowy
Angielskie słowa kluczowe: competitive position ; comparative advantages ; animal production ; export ; import ; European Union ; intra-EU trade
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2007
Autorzy: Feliks Wysocki, Robert Waloch
Tytuł: Regionalne zróżnicowanie produkcji rolniczych surowców zwierzęcych i ich przetwórstwa
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2007. - 206 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-478-2
Polskie słowa kluczowe: produkcja zwierzęca ; surowce zwierzęce ; skup ; produkty zwierzęce ; przetwórstwo mięsa ; przetwórstwo mleka ; analiza regionalna ; zróżnicowanie regionalne
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP