logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRODUKTY RYBNE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2005
Autorzy: Piotr Konieczny, Danuta Górecka, Wojciech Andrzejewski, Jerzy Mastyński
Tytuł: Produkty innowacyjne z ryb wobec rosnących oczekiwań konsumentów na rynku żywnościowym
Źródło: Komun. Ryb. - 2005, 1, s. 7-11, bibliogr.
p-ISSN: 1230-641X
Polskie słowa kluczowe: rynek żywnościowy ; nowości rynkowe ; żywność wygodna ; ryby ; produkty rybne ; innowacje produkcyjne ; oczekiwania konsumentów
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2004
Autorzy: Karolina Szulc, Piotr Kaczmarek
Tytuł: Zastosowanie produktów rybnych w żywieniu tuczników
Źródło: Trzoda Chlewna. - 2004, R. 42, nr 12, s. 48-49, il.
p-ISSN: 0137-6764
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; tuczniki ; żywienie zwierząt ; produkty rybne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 0.500
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP