logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRODUKTY REAKCJI MAILLARDA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Anna Michalska, Grzegorz Łysiak
Tytuł: Przydatność do suszenia owoców śliw uprawianych w Polsce w aspekcie przemian związków bioaktywnych i tworzących się produktów reakcji Maillarda
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 29-38, bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 18 marca 2015].
Liczba znaków: 29000
Polskie słowa kluczowe: przetwórstwo owoców ; polifenole ; karmelizacja ; produkty reakcji Maillarda ; śliwki
Angielskie słowa kluczowe: processing of plums ; polyphenols ; caramelisation ; Maillard reaction products
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP