logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRODUKTY PEŁNOZIARNISTE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Anna Przybylska, Kinga Stuper-Szablewska, Juliusz Perkowski
Tytuł: Zawartość kwasów fenolowych i aktywność przeciwutleniająca pełnoziarnistych produktów przerobu zbóż pochodzących z systemów konwencjonalnego i ekologicznego
W: Badania naukowe w świetle uwarunkowań turbuletnego otoczenia : Gospodarka - Społeczeństwo - Człowiek / Red. nauk. Joanna Nowakowska-Grunt, Judyta Kabus.
Adres wydawniczy: Katowice : Wydawnictwo Naukowe Sophia, 2017
Szczegóły: s. 87-97, il., bibliogr., streszcz., abstr.
ISBN: 978-83-65929-09-9
Polskie słowa kluczowe: polifenole ; aktywność przeciwutleniająca ; produkty pełnoziarniste
Angielskie słowa kluczowe: polyphenols ; antioxidant activity ; wholemeal
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP