logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRODUKTY GRYCZANE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2013
Autorzy: Krzysztof Dziedzic, Danuta Górecka, Alicja Kośmider, Katarzyna Czaczyk
Tytuł: Wpływ łuski i otrąb gryczanych na rozwój mikroflory przewodu pokarmowego w warunkach in vitro
W: Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu : XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 2-3 lipca 2013 r.
Adres wydawniczy: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, 2013
Szczegóły: s. 220
ISBN: 978-83-937001-0-3
Polskie słowa kluczowe: produkty gryczane ; właściwości prebiotyczne
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2010
Autorzy: Krzysztof Dziedzic, Danuta Górecka, Joanna Kobus-Cisowska, Magdalena Jeszka
Tytuł: Możliwości wykorzystania gryki w produkcji żywności funkcjonalnej
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2010, t. 4, z. 2, art. 28, bibliogr., streszcz., abstr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_4_28.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: ziarniak gryki ; produkty gryczane ; składniki funkcjonalne
Angielskie słowa kluczowe: buckwheat grains ; buckwheat groats ; bioactive components
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP