logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRODUKTY ŚNIADANIOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2006
Autorzy: Maria Jaszewska, Wiesława Kalka, Jan Zabielski
Tytuł: Wpływ przechowywania na konsystencję zbożowych produktów śniadaniowych zanurzonych w mleku
W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006.
Adres wydawniczy: Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2006
Szczegóły: s. 261
ISBN: 83-7421-075
Polskie słowa kluczowe: produkty śniadaniowe ; produkty zbożowe ; przechowywanie ; konsystencja ; chrupkość
Charakt. formalna: POS
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Henryk Gąsiorowski
Tytuł: Kukurydza. Część 9, Metoda ekstruzji
Źródło: Prz. Zboż.-Młyn. - 2006, R. 50, nr 9, s. 51-52, bibliogr.
p-ISSN: 0033-2461
Polskie słowa kluczowe: przetwórstwo zbożowe ; przetwory zbożowe ; produkty śniadaniowe ; technologia produkcji ; ekstruzja ; asortyment ; zboża ; kukurydza
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP