logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRODUKCJA PIEKARSKA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2013
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann
Tytuł: Czas jako czynnik zmian polskiego piekarstwa
Źródło: Hand. Wewn. - 2013, lipiec-sierpień (A), s. 311-319, bibliogr.
p-ISSN: 0438-5403
Uwagi: Tytuł zeszytu: Związki czasu z konsumpcją, t. 2.
Polskie słowa kluczowe: produkcja piekarska ; zmiany ; rynek ; pieczywo ; konsumenci
Angielskie słowa kluczowe: bakery production ; changes ; market ; bakery products ; consumers
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2013
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann, Przemysław Ratajczak
Tytuł: Organizacja produkcji piekarskiej a czas zaopatrzenia konsumentów w pieczywo
Źródło: Hand. Wewn. - 2013, lipiec-sierpień (A), s. 302-310, bibliogr.
p-ISSN: 0438-5403
Uwagi: Tytuł zeszytu: Związki czasu z konsumpcją, t. 2.
Polskie słowa kluczowe: produkcja piekarska ; zmiany ; rynek ; pieczywo ; konsumenci
Angielskie słowa kluczowe: bakery production ; changes ; market ; bakery produkts ; consumers
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP