logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PROCESY MEMBRANOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2017
Autorzy: Agata Biadała
Tytuł: Procesy membranowe - zastosowanie w mleczarstwie
Źródło: Mlecz. Technol. - 2017, 2, s. 24-25
p-ISSN: 2450-6877
Polskie słowa kluczowe: procesy membranowe ; mleczarstwo
Angielskie słowa kluczowe: membrane procesing ; dairy
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2016
Autorzy: Paulina Bierzuńska, Łukasz Kaczyński, Dorota Cais-Sokolińska
Tytuł: Co z tą laktozą? [*]
Źródło: Agro Przem. - 2016, 1, s. 63-65, bibliogr.
p-ISSN: 1734-7971
Polskie słowa kluczowe: laktoza ; procesy membranowe
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2016
Autorzy: Agata Lasik, Jan Pikul, Małgorzata Majcher, Małgorzata Lasik-Kurdyś, Piotr Konieczny
Tytuł: Characteristics of fermented ewe's milk product with an increased ratio of natural whey proteins to caseins
Źródło: Small Ruminant Res. - 2016, vol. 144, s. 283-289, il., bibliogr.
p-ISSN: 0921-4488
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 stycznia 2017].
Polskie słowa kluczowe: mleko owcze ; białka serwatkowe ; procesy membranowe ; fermentacja
Angielskie słowa kluczowe: ewe's milk ; whey proteins ; membrane processing ; fermentation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.947
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
4/4
Rok: 2013
Autorzy: Romualda Danków, Joanna Teichert, Jan Pikul, Natalia Osten-Sacken
Tytuł: Właściwości napojów fermentowanych wytworzonych z modyfikowanego mleka krowiego
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2013, t. 7, z. 4, art. 70, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_7_70.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: mleko krowie mofyfikowane ; napoje fermentowane ; procesy membranowe ; mleko klaczy ; kumys
Angielskie słowa kluczowe: modified cow milk ; fermented drinks ; membrane processes ; mare milk ; koumiss
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP