logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PREFERENCJE SMAKOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2004
Autorzy: Stanisław Winnicki, Lech Nawrocki, Maciej Głodny, Romana Głowicka
Tytuł: Taste preferences and their consequences in the fattening of weaners and piglets
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2004, no. 1, s. 289-292, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: 2nd International Symposium "The Impact of Environmental Conditions on Animal Welfare"
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; prosięta ; warchlaki ; żywienie zwierząt ; preferencje smakowe ; dodatki paszowe ; zdrowotność zwierząt
Angielskie słowa kluczowe: pig ; piglet ; weaner ; taste preferences ; state of health
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP