logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PREFERENCJE KONSUMENCKIE
Liczba odnalezionych rekordów: 7



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/7
Rok: 2017
Autorzy: Agnieszka Bilska, Marlena Malant, Bożena Danyluk, Ryszard Kowalski
Tytuł: Preferencje konsumentów w zakresie żywności tradycyjnej i regionalnej
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2017, t. 11, z. 1, s. 45-54, il., bibliogr., streszcz., abstr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_11_4.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: produkty tradycyjne ; produkty regionalne ; preferencje konsumenckie
Angielskie słowa kluczowe: traditional products ; regional products ; consumer preferences
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/7
Rok: 2017
Autorzy: Dorota Walkowiak-Tomczak, Karolina Młynarczyk, Damian Janicki
Tytuł: Analiza preferencji konsumenckich oraz charakterystyka rynku soków, nektarów i napojów owocowych w Polsce
W: Owoce, warzywa, grzyby - innowacje w surowcach i przetwórstwie : X Ogólnopolska Naukowa Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Nieborów 25-26 maja 2017.
Adres wydawniczy: Skierniewice : Instytut Ogrodnictwa, 2017
Szczegóły: s. 74
ISBN: 978-83-89800-91-6
Polskie słowa kluczowe: soki ; nektary ; napoje owocowe ; analiza rynku ; preferencje konsumenckie
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/7
Rok: 2017
Autorzy: Karolina Jąder
Tytuł: Zróżnicowanie preferencji i zachowań konsumentów owoców i ich przetworów w zależności od wieku oraz dochodów
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2017, t. 19, z. 4, s. 97-103, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1508-3535 e-ISSN: 2450-7296
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: owoce ; preferencje konsumenckie ; zachowania konsumentów ; wiek ; dochody
Angielskie słowa kluczowe: fruits ; preferences ; behaviours ; age ; income
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
4/7
Rok: 2016
Autorzy: R. Cegielska-Radziejewska, T. Szablewski, K. Bochna, A. Lasik, Ł. Tomczyk
Tytuł: Preferencje konsumentów jaj
W: II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej : "25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej", Poznań 5. lutego 2016, Materiały konferencyjne / Red. Joanna Le Thanh-Blicharz, Jacek Lewandowicz.
Adres wydawniczy: Poznań : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Wielkopolska; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, 2016
Szczegóły: s. 118
Polskie słowa kluczowe: jaja kurze ; preferencje konsumenckie ; badania rynkowe
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/7
Rok: 2016
Autorzy: Renata Cegielska-Radziejewska, Tomasz Szablewski, Kamila Bochna, Agata Lasik, Łukasz Tomczyk
Tytuł: Preferencje konsumentów jaj w Wielkopolsce i wybranym rejonie Holandii
W: Żywność dla świadomego konsumenta [Dokument elektroniczny] / Red. nauk. Krzysztof Melski, Dorota Walkowiak-Tomczak.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie .pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy, 2016
Szczegóły: s. 64-72, bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-838-4
Liczba arkuszy: 0,5
Polskie słowa kluczowe: jaja kurze ; preferencje konsumenckie ; badania rynkowe
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
6/7
Rok: 2015
Autorzy: Karolina Jąder
Tytuł: Wpływ wybranych czynników społeczno-demograficznych i ekonomicznych na preferencje i zachowania studentów na rynku produktów mleczarskich
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2015, 4 (38), s. 675-684, il., bibliogr.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 sierpnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: mleko ; przetwory mleczne ; studenci ; preferencje konsumenckie ; płeć ; miejsce pochodzenia ; sytuacja materialna
Angielskie słowa kluczowe: milk ; dairy products ; students ; preferences ; sex ; place of origin ; financial situation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
7/7
Rok: 2005
Autorzy: Krystyna Szymandera-Buszka, Anna Gramza, Katarzyna Waszkowiak
Tytuł: Frequency of consumption and consumer acceptance of tea among inhabitants of the Wielkopolska region
Tytuł równoległy: Częstotliwość spożycia i akceptacja konsumencka herbaty wśród mieszkańców Wielkopolski
Źródło: Żyw. Człow. Metab. - 2005, R. 32, supl. 1, cz. 2, s. 949-954, bibliogr.
p-ISSN: 0209-164X
Polskie słowa kluczowe: analiza konmsumencka ; preferencje konsumenckie ; akceptacja konsumencka ; herbata
Angielskie słowa kluczowe: consumer analysis ; frequency of consumption ; consumer acceptance ; tea
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP