logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PREFERENCJE
Liczba odnalezionych rekordów: 6



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/6
Rok: 2014
Autorzy: Karolina Jąder
Tytuł: Wpływ wybranych cech społeczno-demograficznych i ekonomicznych na preferencje i zachowania konsumentów wobec oferty produktów spożywczych pochodzących z regionu Wielkopolski
Źródło: Mark. Rynek. - 2014, nr 6, płyta CD, s. 267-281, il., bibliogr.
p-ISSN: 1231-7853
Uwagi: Tytuł płyty: Etnocentryzm konsumencki na rynku produktów żywnościowych. Stan i perspektywy rozwoju. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 lipca 2015].
Polskie słowa kluczowe: konsumenci ; preferencje ; cechy społeczno-demograficzne i ekonomiczne ; regiony
Angielskie słowa kluczowe: consumers ; preferences ; socio-demographic and economic characteristics ; region
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/6
Rok: 2014
Autorzy: Karolina Jąder
Tytuł: Preferencje i zachowania studentów na rynku mleka i produktów mlecznych
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2014, t. 16, z. 6, s. 175-181, bibliogr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: mleko ; produkty mleczne ; studenci ; preferencje ; zachowania
Angielskie słowa kluczowe: milk ; dairy products ; students ; preferences ; behaviour
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 8.000
Praca afiliowana przez UP
3/6
Rok: 2013
Autorzy: Karolina Jąder
Tytuł: Preferencje i zachowania zakupowe studentów na rynku piwa
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2013, 3 (29), s. 29-39, il., bibliogr.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 sierpnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: piwo ; studenci ; preferencje ; zachowania
Angielskie słowa kluczowe: beer ; students ; preferences ; behaviour
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL, 0
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/6
Rok: 2012
Autorzy: Karolina Jąder
Tytuł: Preferencje mieszkańców Wielkopolski względem artykułów spożywczych regionalnego pochodzenia
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2012, t. 14, z. 3, s. 127-131, il., bibliogr., streszcz.,abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: region ; artykuły spożywcze ; konsument ; preferencje
Angielskie słowa kluczowe: region ; groceries ; consumer ; preferences
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
5/6
Rok: 2007
Autorzy: Ewa Flaczyk, Danuta Górecka, Joanna Kobus, Józef Korczak, Wiesława Kaczmarek
Tytuł: Ocena preferencji konsumenckich względem spożywanego pieczywa
Źródło: Żyw. Człow. Metab. - 2007, R. 34, nr 1/2, s. 715-720, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0209-164X
Polskie słowa kluczowe: konsumenci ; rodzaje pieczywa ; preferencje ; czynniki wyboru
Angielskie słowa kluczowe: consimer ; kind of bread ; preference ; choice factors
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 2.000
Praca afiliowana przez UP
6/6
Rok: 2002
Autorzy: Barbara Szczepaniak, Danuta Górecka, Anna Jędrusek-Golińska
Tytuł: Nutritional preferences among children at pre-school age
Tytuł równoległy: Upodobania żywieniowe dzieci w wieku przedszkolnym
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2002, 1 (2), s. 101-107, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1644-0730
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 maja 2019].
Polskie słowa kluczowe: dzieci przedszkolne ; nawyki żywieniowe ; preferencje
Angielskie słowa kluczowe: pre-school children ; preferences ; nutritional habits
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP