logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRÓG WYCZUWALNOŚCI ZAPACHU
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Dorota Cais-Sokolińska, Jacek Wójtowski, Jan Pikul, Romualda Danków, Małgorzata Majcher, Joanna Teichert, Emilia Bagnicka
Tytuł: The effect of unsaturated fatty acid concentration on the aroma profile of goat's milk
Źródło: Ann. Anim. Sci. - 2019, vol. 19, no. 2, s. 483-498, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1642-3402 e-ISSN: 2300-8733
Polskie słowa kluczowe: mleko kozie ; profil związków lotnych ; nienasycone kwasy tłuszczowe ; próg wyczuwalności zapachu
Angielskie słowa kluczowe: goat milk ; volatile compound profile ; unsaturated fatty acids ; odor threshold values
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.515
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP