logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRĘDKOŚĆ SCHŁADZANIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Jolanta Tomaszewska-Gras
Tytuł: Wpływ prędkości schładzania tłuszczu mlecznego na proces krystalizacji zawartych w nim triacylogliceroli
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2014, R. 21, nr 4 (95), s. 97-107, il., bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 grudnia 2013].
Polskie słowa kluczowe: tłuszcz mleczny ; prędkość schładzania ; profile krystalizacji ; frakcje tłuszczowe ; polimorfizm ; różnicowa kalorymetria skaningowa
Angielskie słowa kluczowe: milk fat ; cooling rate ; crystallization profiles ; fat fractions ; polymorphism ; DSC
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP