logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POZIOM SPOŻYCIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2006
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann, Beata Moskalik
Tytuł: Sprawozdanie z konferencji naukowej pt. Konsument i konsumpcja żywności - globalna perspektywa
Źródło: Hand. Wewn. - 2006, nr 1 (300), s. 53-55
p-ISSN: 0438-5403
Polskie słowa kluczowe: konferencja ; Poznań konferencja ; żywność ; konsumenci ; spożycie żywności ; styl życia ; nawyki żywieniowe ; zmiany ; poziom spożycia ; zdrowie człowieka ; handel ; przetwórstwo żywności ; rolnictwo ; sprawozdania
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP