logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POTRAWY Z KASZ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Danuta Górecka
Tytuł: Produkty zbożowe
W: Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 2, Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem t. 2 / Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Malania Żylińska-Kaczmarek.
Adres wydawniczy: Warszawa : Format-AB, 2015
Szczegóły: s. 70-120, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-89184-64-1
Uwagi: Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji. Kwalifikacja T. 6. Sporządzanie potraw i napojów.
Liczba arkuszy: 2,69
Polskie słowa kluczowe: zboża ; kasze ; skład chemiczny ; wartość odżywcza ; potrawy z kasz
Angielskie słowa kluczowe: cereals ; chemical composition ; groat ; nutritional value ; groats dishes
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP