logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POTENCJALNI TURYŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Anna Jęczmyk, Jarosław Uglis, Magdalena Maćkowiak
Tytuł: Food products as an element influencing agritourism farms' attractiveness
Tytuł równoległy: Produkty żywnościowe jako element wpływający na atrakcyjność gospodarstw agroturystycznych
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2013, t. 15, z. 3, s. 136-141, il., bibliogr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: turyści ; potencjalni turyści ; gospodarstwa rolne ; gospodarstwa agroturystyczne ; produkty rolne ; żywność ; produkty regionalne
Angielskie słowa kluczowe: tourists ; potential tourists ; rural farm ; agritourism farm ; products ; food ; regional products
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 8.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP