logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POTENCJAŁ PRZECIWLISTERYJNY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: Anna Sip
Tytuł: Potencjał przeciwlisteryjny bakterii fermentacji mlekowej występujących w serach regionalnych wytwarzanych w okręgu tatrzańskim
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2012. - 125 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
Seria: Rozprawy Naukowe. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISSN 1896-1894, 442
Polskie słowa kluczowe: okręg tatrzański ; produkty regionalne ; sery podpuszczkowe ; zanieczyszczenia mikrobiologiczne ; Listeria monocytogenes ; ser bundz ; ser bryndza ; ser gołka wędzona ; ser oscypek ; bakterie kwasu mlekowego ; potencjał przeciwlisteryjny
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP