logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POPRAWA JAKOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2009
Autorzy: Jerzy Stangierski
Tytuł: Kształtowanie jakości funkcjonalnej drobiowego preparatu miofibryli z zastosowaniem transglutaminazy
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009. - 121 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
Seria: Rozprawy Naukowe. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ISSN 1896-1894, 402
Polskie słowa kluczowe: mięso drobiowe ; mięso odkostnione mechaniczne ; preparaty miofibryli ; właściwości funkcjonalne ; poprawa jakości ; dodatki do żywności ; transglutaminaza
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/5
Rok: 2007
Autorzy: Włodzimierz Grajek
Tytuł: Rośliny transgeniczne. 7.6.4.3, Cechy żywieniowe i sensoryczne
W: Biotechnologia roślin / Pr. zbior. pod red. Stefana Malepszego.
Inf. o wydaniu: Wyd. 1, dodr. 3.
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2007
Szczegóły: s. 391-419, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-01-14195-0
Polskie słowa kluczowe: rośliny transgeniczne ; modyfikacja genetyczna ; surowce roślinne ; poprawa jakości ; właściwości odżywcze ; właściwości funkcjonalne
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/5
Rok: 2007
Autorzy: Janusz Czapski
Tytuł: Dodatki do żywności poprawiające jej jakość sensoryczną
W: Zmysły a jakość żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2007
Szczegóły: s. 97-109
ISBN: 978-83-7160-448-5
Polskie słowa kluczowe: żywność ; jakość sensoryczna ; dodatki do żywności ; poprawa jakości
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/5
Rok: 2004
Autorzy: Włodzimierz Grajek
Tytuł: Rośliny transgeniczne. 7.6.4.3, Cechy żywieniowe i sensoryczne
W: Biotechnologia roślin / Pr. zbior. pod red. Stefana Malepszego.
Inf. o wydaniu: Wyd. 1, [dodr.]
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2004
Szczegóły: s. 391-419, il., bibliogr.
ISBN: 83-01-14195-6
Polskie słowa kluczowe: rośliny transgeniczne ; modyfikacja genetyczna ; surowce roślinne ; poprawa jakości ; właściwości odżywcze ; właściwości funkcjonalne
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/5
Rok: 2001
Autorzy: Włodzimierz Grajek
Tytuł: Rośliny transgeniczne. 7.6.4.3, Cechy żywieniowe i sensoryczne
W: Biotechnologia roślin / Pr. zbior. pod red. Stefana Malepszego.
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2001
Szczegóły: s. 391-419, il., bibliogr.
ISBN: 83-01-13566-2
Polskie słowa kluczowe: rośliny transgeniczne ; modyfikacja genetyczna ; surowce roślinne ; poprawa jakości ; właściwości odżywcze ; właściwości funkcjonalne
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP