logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: POLĘDWICA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2013
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Wieprzowina z porem
Źródło: Trzoda Chlewna. - 2013, R. 51, nr 7, s. 11, il.
p-ISSN: 0137-6764
Polskie słowa kluczowe: przepisy kulinarne ; wieprzowina ; schab ; polędwica
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2007
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Odkrywamy nowe smaki znanych potraw : Steki z polędwicy
Źródło: Bydło. - 2007, nr 6, s. 74, il.
p-ISSN: 1895-2801
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; mięso wołowe ; polędwica ; przepisy kulinarne ; steki wołowe
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP