logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PIWO LAGER
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Elsa Vieira, Elisa M. Soares, Marta Kozior, Zbigniew Krejpcio, Isabel M.P.L.V.O. Ferreira, Lourdes M. Bastos
Tytuł: Quantification of total and hexavalent chromium in lager beers: variability between styles and estimation of daily intake of chromium from beer
Źródło: J. Agric. Food Chem. - 2014, 62 (37), s. 9195-9200, bibliogr.
p-ISSN: 0021-8561
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 13 lutego 2015].
Polskie słowa kluczowe: specjacja chromu ; piwo lager
Angielskie słowa kluczowe: chromium speciation ; lager beers ; food chemistry ; graphite-furnece atomic absorption spectroscopy ; method validation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.912
Punktacja MNiSW: 45.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP