logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PIECZEŃ WIEPRZOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Odświętne danie w nowoczesnym stylu
Źródło: Trzoda Chlewna. - 2014, R. 52, nr 12, s. 11, il.
p-ISSN: 0137-6764
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; mięso wieprzowe ; pieczeń wieprzowa ; przepisy kulinarne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Potrawa o silnym aromacie bazyliowym
Źródło: Trzoda Chlewna. - 2014, R. 52, nr 9, s. 11, il.
p-ISSN: 0137-6764
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; mięso wieprzowe ; pieczeń wieprzowa ; przyprawy roślinne ; bazylia pospolita ; przepisy kulinarne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP