logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PEROKSYDAZA GLUTATIONU
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2008
Autorzy: Grażyna Duda, Joanna Suliburska, Danuta Pupek-Musialik
Tytuł: Effects of short-term garlic supplementation on lipid metabolism and antioxidant status in hypertensive adults
Źródło: Pharmacol. Rep. - 2008, vol. 60, no. 2, s. 163-170, bibliogr.
p-ISSN: 1734-1140
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 lutego 2014].
Polskie słowa kluczowe: nadciśnienie tętnicze ; preparaty czosnku ; lipidy ; przeciwutleniacze ; witaminy ; peroksydaza glutationu ; glutation
Angielskie słowa kluczowe: hypertension ; oily garlic preparation ; serum ; lipids ; antioxidants ; vitamins ; glutathione ; glutathione peroxidase
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.167
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP