logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PEKTYNY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: Mariusz Lesiecki, Wojciech Białas, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Enzymatic hydrolysis of potato pulp
Tytuł równoległy: Hydroliza enzymatyczna wycierki ziemniaczanej
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2012, 11 (1), s. 53-59, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 kwietnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: wycierka ziemniaczana ; hydroliza enzymatyczna ; celuloza ; skrobia ; pektyny
Angielskie słowa kluczowe: potato pulp ; enzymatic hydrolysis ; cellulose ; starch ; pectin
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP