logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PASZE PŁYNNE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Wojciech Białas, Adrian Czerniak, Anna Dobrowolska, Joanna Wojciechowska, Włodzimierz Grajek
Tytuł: Controlling microbial growth in innovative dietary supplement based on the biomass of yeast Yarrowia lipolytica
Źródło: J. Microbiol. Biotechnol. Food Sci. - 2016, vol. 5, no. 5, s. 389-395, il., bibliogr.
p-ISSN: 1338-5178
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 3 października 2016].
Polskie słowa kluczowe: Yarrowia lipolytica ; kawitacja ; pasze płynne ; stabilność mikrobiologiczna ; konserwanty
Angielskie słowa kluczowe: Yarrowia lipolytica ; cavitation ; liquid feed ; microbial stability ; preservatives
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Małgorzata Kasprowicz
Tytuł: Wady i zalety żywienia trzody chlewnej paszami płynnymi
Źródło: Hod. Trzody Chlew. - 2005, 2, s. 18-19, il.
p-ISSN: 1425-9648
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; żywienie zwierząt ; pasze płynne ; wady ; zalety
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP