logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PARAMETRY JAKOSCIOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2008
Autorzy: Dorota Walkowiak-Tomczak, Julita Reguła, Grzegorz Łysiak
Tytuł: Physico-chemical properties and antioxidant activity of selected plum cultivars fruit
Tytuł równoległy: Parametry fizykochemiczne i aktywność przeciwutleniająca owoców wybranych odmian śliwek
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2008, 7 (4), s. 15-22, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 2 kwietnia 2015].
Liczba znaków: 22300
Polskie słowa kluczowe: śliwki ; aktywność przeciwutleniająca ; barwa ; parametry fizyczne ; parametry jakosciowe
Angielskie słowa kluczowe: plum ; antioxidant activity ; colour ; physical parameters ; quality parameters
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2003
Autorzy: Jerzy Stachowiak, Monika Gąsecka, Włodzimierz Krzesiński, Mikołaj Knaflewski, Anna Golcz, Bartosz Markiewicz, Paweł Kujawski
Tytuł: Zawartość cukrów w wybranych gatunkach warzyw - parametr jakości
Źródło: Biul. Nauk. - 2003, 22, s. 241-244, bibliogr.
p-ISSN: 1640-1395
Uwagi: Materiały na X Konferencję Naukowo-Promocyjną Lepsza Żywność, UWM, Olsztyn, 27.06.2003 r.
Polskie słowa kluczowe: warzywa ; gatunki roślin ; zawartość cukrów ; parametry jakosciowe
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP