logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PŁATKI KUKURYDZIANE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2008
Autorzy: Kamila Goderska, Tomasz Rychlik, Artur Szwengiel, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Próby aplikacji bakterii Lactobacillus casei do wybranych produktów spożywczych
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2008, t. 41, nr 3, s. 797-803, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0365-9445
Polskie słowa kluczowe: probiotyki ; Lactobacillus paracasei ; płatki kukurydziane ; miód ; syrop glukozowy
Angielskie słowa kluczowe: probiotics ; Lactobacillus paracasei ; corn flakes ; honey ; glucose syrup
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Henryk Gąsiorowski
Tytuł: Kukurydza. Część 8, Technologia produkcji płatków kukurydzianych (metodą tradycyjną)
Źródło: Prz. Zboż.-Młyn. - 2006, R. 50, nr 8, s. 14-16, il.
p-ISSN: 0033-2461
Polskie słowa kluczowe: przetwórstwo zbożowe ; przetwory zbożowe ; płatki kukurydziane ; technologia produkcji ; autoklawy ; rozdrobnienie ; suszenie ; schładzanie ; leżakowanie ; płatkowanie ; prażenie ; pakowanie
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP