logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OWOCE MAŁO PRZETWORZONE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Katarzyna Czaczyk, Anna Dobrowolska
Tytuł: Zagrożenia mikrobiologiczne w owocach i warzywach o małym stopniu przetworzenia
Źródło: Przem. Spoż. - 2018, t. 72, 6, s. 19-22, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: warzywa mało przetworzone ; owoce mało przetworzone ; jakość mikrobiologiczna
Angielskie słowa kluczowe: minimally processed fruits ; minimally processed vegetables ; microbiological quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Róża Biegańska-Marecik, Janusz Czapski
Tytuł: Technologia produkcji jabłek mało przetworzonych pakowanych w atmosferze modyfikowanej
Źródło: Przem. Ferment. Owoc. Warz. - 2005, t. 49, nr 10, s. 8-11, il.
p-ISSN: 0137-2645
Polskie słowa kluczowe: jabłka ; owoce ; owoce mało przetworzone ; produkcja owoców ; pakowanie w zmodyfikowanej atmosferze ; plastry ; blanszowanie ; brązowienie enzymatyczne ; podatność na brązowienie ; odmiany roślin ; sacharoza ; kwas cytrynowy ; zanurzanie ; nasączanie próżniowe ; procesy technologiczne ; jakość
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP