logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OSOCZE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2006
Autorzy: Aleksandra Szulczewska-Remi, Małgorzata Nogala-Kałucka, Krzysztof W. Nowak, Magdalena Rudzińska, Daniela Chałupka
Tytuł: The influence of diet enriched with red palm oil on the fatty acid composition of plasma and liver in experimental rats
Źródło: J. Food Lipids. - 2006, vol. 13, iss. 2, s. 145-154, bibliogr.
p-ISSN: 1065-7258
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line w ramach konsorcjum wydawnictwa Blackwell
Polskie słowa kluczowe: żywienie zwierząt ; dodatki paszowe ; tłuszcz ; oleje roślinne ; olej palmowy ; szczury ; wątroba ; osocze ; kwasy tłuszczowe
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.604
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP