logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OLEJE JADALNE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Ewa Rokosik, Aleksander Siger, Wojciech Antkowiak, Magdalena Rudzińska, Krzysztof Dwiecki
Tytuł: Olej z owoców lipy drobnolistnej (Tilia cordata) i lipy szerokolistnej (Tilia platyphyllos) - skład kwasów tłuszczowych i wybranych związków bioaktywnych
Tytuł równoległy: Oil from fruits of small-lime (Tilia cordata) and large-leaved lime (Tilia platyphyllos) - fatty acids composition and content of selected bioactive compounds
W: Oleje jadalne - od surowca do zdrowia konsumenta : Konferencja naukowa, Poznań, 12-13 czerwca 2019, Streszczenia.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2019
Szczegóły: s. 94-95
Polskie słowa kluczowe: lipa drobnolistna ; lipa szerokolistna ; oleje jadalne ; kwasy tłuszczowe ; związki bioaktywne
Angielskie słowa kluczowe: small-leaved lime ; large-leaved lime ; edible oil ; fatty acids ; bioactive compounds
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP