logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OLEINA PALMOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Adel G. Abdel-Razek, Minar M. M. Hassanein, Magdalena Rudzińska, Mohamed H. El-Mallah
Tytuł: Role of minor constituents and balanced fatty acids in upgrading the low stability of cooking oils blended with palm super olein
Źródło: Asian J. Sci. Res. - 2017, vol. 10, no. 3, s. 150-159, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1992-1454 e-ISSN: 2077-2076
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 września 2017].
Polskie słowa kluczowe: oleina palmowa ; fitosterole ; witamina E ; gotowanie ; kwasy tłuszczowe
Angielskie słowa kluczowe: palm super olein ; phytosterols ; vitamin E ; cooking oils ; fatty acid balance
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2012
Autorzy: Marika Kowalska, Aljewicz Marek, Ewelina Mroczek, Grażyna Cichosz
Tytuł: Olej palmowy
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2012, t. 45, nr 2, s. 171-180, il., bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 13 kwietnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: olej palmowy ; oleina palmowa ; stabilność oksydacyjna
Angielskie słowa kluczowe: palm oil ; palm olein ; oxidative stability
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP