logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ODPADY KUCHENNE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Kamil Kozłowski, Mateusz Jas, Wojciech Czekała, Marta Cieślik, Kamil Witaszek, Anna Smurzyńska
Tytuł: Restauracyjne odpady kuchenne jako substrat do produkcji biogazu
W: Współczesne problemy ochrony środowiska II / Pr. zbior. pod red. Krzysztofa Pikonia i Moniki Czop.
Adres wydawniczy: Gliwice : Archiwum Gospodarki Odpadami i Ochrony Środowiska, 2015
Szczegóły: s. 167-174, il., bibliogr.
ISBN: 978-83937255-9-5
Polskie słowa kluczowe: fermentacja metanowa ; biogaz ; metan ; odpady kuchenne
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP