logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OCZEKIWANIA KONSUMENTÓW
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: E. Pospiech
Tytuł: Neue Trends in der Fleischproduktion und Verarbeitung - Die Erwartungen der Verbraucher und Reaktionen der Industrie
W: Kurzfassungen der Fachvorträge : 50. Kulmbacher Woche, 5.-6. Mai 2015.
Adres wydawniczy: Kulmbach : [Max Rubner-Institut Bundesforschungsinstitut für Ernährung und Lebensmittel], 2015
Szczegóły: s. 16-17
Polskie słowa kluczowe: produkcja mięsa ; przetwórstwo mięsa ; nowe trendy ; konsumenci ; oczekiwania konsumentów
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: GER
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Piotr Konieczny, Danuta Górecka, Wojciech Andrzejewski, Jerzy Mastyński
Tytuł: Produkty innowacyjne z ryb wobec rosnących oczekiwań konsumentów na rynku żywnościowym
Źródło: Komun. Ryb. - 2005, 1, s. 7-11, bibliogr.
p-ISSN: 1230-641X
Polskie słowa kluczowe: rynek żywnościowy ; nowości rynkowe ; żywność wygodna ; ryby ; produkty rybne ; innowacje produkcyjne ; oczekiwania konsumentów
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP