logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OCENA MIĘSNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Adam Fojud, Piotr Boniecki, Maciej Zaborowicz, Piotr Ślósarz, Marek Stanisz, Paweł Strzeliński, Adam Konieczny
Tytuł: Project of a computer system supporting extraction of the characteristics of pork half-carcases
Tytuł równoległy: Projekt systemu informatycznego wspomagającego ekstrakcję cech charakterystycznych półtuszy wieprzowej
Źródło: J. Res. Appl. Agric. Eng. - 2017, vol. 62, 3, s. 87-92, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1642-686X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: półtusze wieprzowe ; ocena mięsności ; system ekspertowy
Angielskie słowa kluczowe: pork half-carcasses ; evaluation of meatiness ; expert system
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP