logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: OCENA KONSUMENCKA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2018
Autorzy: Przemysław Kowalczewski, Maria Różańska, Agnieszka Makowska, Paweł Jeżowski
Tytuł: Chleb wzbogacony sokiem ziemniaczanym: tekstura, jakość i akceptacja konsumencka
W: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : "Innowacyjność i optymalizacji procesów w produkcji i przetwarzaniu ziemniaka", X Jubileuszowa Konferencja Naukowa, Polanica Zdrój, 8-10 maja 2018 r. / Oprac. red. Hanna Boruczkowska, Tomasz Boruczkowski.
Adres wydawniczy: Polanica Zdrój : Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2018
Szczegóły: s. 70
ISBN: 978-83-923549-1-8
Polskie słowa kluczowe: sok z ziemniaka ; pieczywo pszenne ; tekstura ; ocena konsumencka ; żywność prozdrowotna ; właściwości przeciwutleniające
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2016
Autorzy: Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak, Michał Piatek, Ryszard Kowalski
Tytuł: Porównanie wybranych cech jakościowych pasztetów dostępnych na rynku polskim
W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego "BEMS 2016" : XVII Konferencja naukowo-techniczna, Białowieża, 21-23 września 2016, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: [Białystok] : [Politechnika Białostocka], 2016
Szczegóły: s. 91
Polskie słowa kluczowe: pasztety ; jakość ; ocena konsumencka
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2012
Autorzy: Władysława Łuczka-Bakuła
Tytuł: Ocena konsumencka dystrybucji żywności ekologicznej
Źródło: Zesz. Nauk. Wyż. Szk. Handl. Usł. Pozn. - 2012, nr 24, s. 191-201, il., bibliogr.
p-ISSN: 1642-9613
Polskie słowa kluczowe: żywność ekologiczna ; dystrybucja ; ocena konsumencka
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP