logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NOWE PRODUKTY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: Janusz Czapski
Tytuł: Opracowywanie nowych produktów żywnościowych o charakterze prozdrowotnym. Cz. II
Źródło: Przem. Spoż. - 2012, t. 66, 2, s. 38-41, bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: projektowanie żywności ; żywność prozdrowotna ; nowe produkty
Angielskie słowa kluczowe: design food ; pro health food ; new products
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP