logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NORMY ŻYWIENIA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2014
Autorzy: Jacek Skomiał, Henryk Fandrejewski, Stanisława Raj, Grzegorz Skiba, Eugeniusz R. Grela, Anna Czech, Andrzej Frankiewicz, Ewa Hanczakowska, Barbara Klocek
Tytuł: Zalecenia żywieniowe i wartość pokarmowa pasz dla świń. : Normy żywienia świń / Pr. zbior. pod red. Eugeniusza R. Greli i Jacka Skomiała
Adres wydawniczy: Jabłonna : Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego PAN, 2014. - 94 s. : bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-933604-5-1
Liczba arkuszy: 3,85
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; żywienie zwierząt ; pasze ; wartość pokarmowa ; zalecenia żywieniowe ; normy żywienia
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2011
Autorzy: Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski
Tytuł: Normy wyżywienia i wzory żywieniowe
W: Od norm żywieniowych do marketingu żywności / Pod red. Jana Gawęckiego i Wojciecha Roszkowskiego.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Szczegóły: s. 45-54, il.
ISBN: 978-83-7160-610-6
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; normy żywienia ; dietetyka ; wzory żywieniowe
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2011
Autorzy: Jan Gawęcki
Tytuł: Rola nauki o żywieniu w kształtowaniu zdrowego modelu spożycia żywności
W: Od norm żywieniowych do marketingu żywności / pod red. Jana Gawęckiego i Wojciecha Roszkowskiego.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Szczegóły: s. 9-21, il.
ISBN: 978-83-7160-610-6
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; żywienie racjonalne ; normy żywienia ; cele żywieniowe ; choroby człowieka ; czynniki żywieniowe ; zalecenia żywieniowe ; wzbogacanie żywności
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2011
Tytuł: Od norm żywieniowych do marketingu żywności / pod red. Jana Gawęckiego i Wojciecha Roszkowskiego
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011. - 134 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-610-6
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; żywność ; edukacja żywieniowa ; normy żywienia ; higiena żywności ; marketing
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP