logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NORMA ISO 22000
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2010
Autorzy: Aneta Wysokińska-Senkus
Tytuł: Wdrażanie i certyfikacja systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności według normy ISO 22000 w Europie i na świecie
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2010, t. 12, z. 1, s. 289-286, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 18 kwietnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: certyfikacja ; system zarządzania jakością ; norma ISO 22000 ; przemysł spożywczy
Angielskie słowa kluczowe: certification ; quality management system ; ISO 22000
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2006
Autorzy: Anna Fabisz-Kijowska, Jacek Kijowski
Tytuł: Zarządzanie bezpieczeństwem żywności według normy ISO serii 22000:2005
W: HACCP, ISO 22000 - zagrożenia żywności, funkcjonowanie, auditowanie i certyfikowanie systemu / pod red. Jacka Kijowskiego i Renaty Cegielskiej-Radziejewskiej.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2006
Szczegóły: s. 110-118, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-442-3
Polskie słowa kluczowe: bezpieczeństwo żywności ; zarządzanie ; norma ISO 22000 ; Systemy Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2006
Tytuł: HACCP, ISO 22000 - zagrożenia żywności, funkcjonowanie, auditowanie i certyfikowanie systemu / pod red. Jacka Kijowskiego i Renaty Ciegielskiej-Radziejewskiej
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2006. - 174 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-442-3
Polskie słowa kluczowe: żywność ; zagrożenia mikrobiologiczne ; zagrożenia chemiczne ; system zapewnienia jakości ; norma ISO 22000 ; system HACCP ; audyt ; certyfikacja
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP