logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NASTAWIENIE KONSUMENTÓW
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2016
Autorzy: Anna Jędrusek-Golińska, Krystyna Szymandera-Buszka, Ewa Jędrzejowska, Katarzyna Waszkowiak, Dominik Kmiecik, Joanna Kobus-Cisowska
Tytuł: Substancje bioaktywne - szansa czy zagrożenie? Opinie rodziców dzieci z alergią pokarmową (badania wstępne)
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2016, t. 49, nr 3, s. 485-489, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 lutego 2018].
Polskie słowa kluczowe: alergie pokarmowe ; składniki bioaktywne ; nastawienie konsumentów
Angielskie słowa kluczowe: food allergy ; bioactive compounds ; consumers attitude
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2016
Autorzy: Anna Jędrusek-Golińska, Krystyna Szymandera-Buszka, Katarzyna Waszkowiak, Małgorzata Magott
Tytuł: Nastawienie do żywności zawierającej składniki bioaktywne osób otyłych oraz z prawidłową masą ciała
W: Żywność dla świadomego konsumenta [Dokument elektroniczny] / Red. nauk. Krzysztof Melski, Dorota Walkowiak-Tomczak.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie .pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy, 2016
Szczegóły: s. 25-34, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-838-4
Liczba arkuszy: 0,5
Polskie słowa kluczowe: otyłość ; składniki bioaktywne ; nastawienie konsumentów
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2011
Autorzy: Krystyna Szymandera-Buszka, Katarzyna Waszkowiak, Anna Jędrusek-Golińska, Marzanna Hęś
Tytuł: Nastawienie osób z nieswoistym zapaleniem jelit do żywności zawierającej składniki bioaktywne
Źródło: Prz. Gastroenterol. - 2011, vol. 6, 5, s. 316-322, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1895-5770 e-ISSN: 1897-4317
Polskie słowa kluczowe: choroba Leśniowskiego-Crohna ; żywność bioaktywna ; nastawienie konsumentów ; zachowania konsumentów
Angielskie słowa kluczowe: Crohn's disease ; bioactive food ; consumer's attitudes ; consumer's behaviours
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.067
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP